Aleg câteva cuvinte ca pe nişte sticluţe colorate şi le tot învârt înspre soare până obţin cel mai frumos desen.
Când îl transmit din mână-n mână, să-i bucur şi pe alţii – se poate transfigura. Oricum, iar şi iar mă joc cu acest caleidoscop plin de cuvinte... (Angelina)


vineri, 2 martie 2012

...


     Oamenii curaţi au mare grijă de curăţenia corpului, a hainelor şi locuinţei lor. E un lucru foarte bun, dar nu mai puţin important este să menţii curăţenia interioară: puritatea gândurilor, a vorbirii şi a relaţiilor.
     Se spune, că de la dragoste până la ură este doar un singur pas. Această „dragoste”, de fapt, nu este dragoste. Adevărata Dragoste nu poate răni: ea nu pune condiţii, nu este egoistă şi meschină. Noi iubim pentru că nu putem să nu iubim. Dragostea este un sentiment minunat, care se naşte şi trăieşte în suflet şi nu are nici o legătură cu corpul. Dragostea se manifestă în dorinţa de a dărui, în înţelegere, încredere şi respect. Această dragostea curată nu distruge inimile. Ea ne face FERICIŢI. Dragostea este multilaterală şi multiaspectuală: Dragostea de Viaţă, de Natură, de Dumnezeu… Dragoste este Lumina caldă, de Aur a Minţii…


Un comentariu: